Våra tjänster

Vi erbjuder såväl installation som serviceavtal och servicearbeten. Vi har också en undervattens ROV där vi kan filma er vattenreservoar invändigt utan att behöva tömma den. 

Vad erbjuder vi?

Installation

Finns det krav på sprinkler i din anläggning?

Vi erbjuder hjälp hela vägen, från start till slut. Genom en tidig kontakt med er som anläggningsägare kan vi vara med och stödja i arbetet innan projekteringsstadiet, för att sen kunna projektera och installera den bästa sprinklerinstallationer för er anläggning. Efter avslutad installation stödjer vi och säkerställer anläggningens funktion och drift efter era önskemål.

Skärmklipp (2)

Serviceavtal

Är kontrolljournalen ifylld?

Vi utför service enligt era önskemål, motsvarande kraven enligt SBF. Inom ramen för serviceavtal erbjuder vi följande:

  • Veckoprov
  • Månadsprov
  • Kvartalsprov 
  • Halvårsprov
  • Årlig service 
  • Kapacitetsprov

Vi har även snabb inställelsetid till era anläggningar samma dag OM olyckan är framme.

123

Servicearbeten

Anpassning eller reparation av er befintliga anläggning?

Inom ramen för servicearbeten anpassar vi er befintliga anläggning när den är i behov av ändring eller reparation. Vi hjälper er även med revisionsbesiktninganmärkningar, så att du som fastighetsägare har en fullt fungerande anläggning. Efter utfört arbete hjälper vi er att säkerställa att anläggningens dokumentation är uppdaterad enligt gällande krav.

image0

Inspektion av vattenreservoar

Invändig inspektion av vattenreservoar, utan att tömma den på vatten?

Minst en gång vart 10:e år skall en sprinklerbassäng kontrolleras enligt SBF 120. Vi utför kontroll av er sprinklerbassäng utan att brandskyddet påverkas under tiden. Kontrollen utförs med hjälp av en undervattensrobot (ROV). Roven möjliggör filmning av bassängen invändigt utan att tömma bassängen på vatten. Efter utförd inspektion överlämnas protokoll, bilder och video som kan översändas vidare till kravställare för validering. Vår ROV är av samma typ som användes vid filmningen av fartyget Estonia i Discovery+ dokumentär från 2020.

MicrosoftTeams-image (1)

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för frågor, offerter och prisförslag. Vi finns här för att göra er anläggning trygg och säker!